Amortizer testere Husqvarna 281 288

gumometalik

Gumometalik je zanatska radnja iz Čačka koja proizvodi delove za testere i trimere od gume, metala, kao i kombinacije navedenih materijala

230 din.
5369-49
+

Amortizeri za testere Husqvarna 281 i 288 su visokokvalitetni zamenski delovi koji će poboljšati vaše iskustvo rukovanja testerom. Ovi amortizeri omogućavaju lakše upravljanje i smanjuju prenos vibracija tokom rada.

Proizvedeni su po originalnim specifikacijama, koristeći visokokvalitetne uvozne sirovine. Izdržljivi su i dugotrajni, pružajući odličnu zamenu za originalne amortizere. Proizvodnja se vrši na najsavremenijim mašinama uz strogu kontrolu kvaliteta, što garantuje njihovu pouzdanost i performanse.

Vremenom, elastičnost amortizera može se smanjiti, što može dovesti do neželjenih posledica. Jači prenos vibracija, zamor rukovaoca, oštećenja drugih delova uređaja, bolovi u rukama i čak pucanje amortizera mogu biti rezultat takvog smanjenja elastičnosti.

Zamena amortizera je važna kako bi se održala optimalna funkcionalnost testere. Preporučujemo redovno proveravanje stanja amortizera i zamenu kada je to potrebno. To će vam omogućiti sigurno i udobno rukovanje testerom, smanjiti zamor i produžiti životni vek uređaja.

Naručite zamenske amortizere za Husqvarna 281 i 288 putem naše internet prodavnice www.agromoto.rs i obezbedite optimalne performanse i udobnost vaše testere. Naša prodavnica nudi širok asortiman zamenskih delova za testere, uključujući i visokokvalitetne amortizere. Garantujemo kvalitetne proizvode i brzu isporuku kako biste što pre nastavili sa radom.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebna pomoć pri odabiru i zameni amortizera, naš stručni tim je tu da vam pruži podršku. Pouzdan smo partner za sve vaše potrebe zamenskih delova za testere Husqvarna.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 281
  • Husqvarna 288

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU