Amortizer testere Husqvarna 235 240 gornji žičani

gumometalik

Gumometalik je zanatska radnja iz Čačka koja proizvodi delove za testere i trimere od gume, metala, kao i kombinacije navedenih materijala

120 din.
8067-434
+

Zamenski gornji žičani amortizer za Husqvarna testere modela 235 i 240 je idealan dodatak za vašu testeru. Ovaj visokokvalitetni amortizer smanjuje prenos vibracija i pruža udobnost pri radu.

Proizveden po najvišim standardima kvaliteta, zamenski gornji žičani amortizer garantuje izdržljivost i pouzdanost. Zahvaljujući njegovom efikasnom dizajnu, osetićete manji zamor prilikom rukovanja testerom, omogućavajući vam preciznije rezultate.

Zamena gornjeg žičanog amortizera je jednostavna, omogućavajući vam da održavate vašu testeru u vrhunskom stanju. Unapredite performanse i udobnost vaše Husqvarna testere 235 ili 240 sa ovim kvalitetnim zamenskim amortizerom.

Posetite našu internet prodavnicu www.agromoto.rs i naručite zamenski gornji žičani amortizer za Husqvarna modele 235 i 240. Pružamo kvalitetne proizvode i brzu isporuku, tako da ćete ubrzo moći da uživate u poboljšanom iskustvu rada sa vašom testerom.

Naš stručni tim je tu da vam pruži dodatne informacije ili pomoć pri odabiru zamenskih delova. www.agromoto.rs je pouzdan partner za sve vaše potrebe zamenskih delova za Husqvarna testere.

Kategorija proizvoda:
  • Amortizer
Proizvođač:
Gumometalik, Srbija

Ugrađuje se u testere

HUSQVARNA motorne testere:
  • Husqvarna 235
  • Husqvarna 235E
  • Husqvarna 240

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU