Capa startera testere Alko CS 38

Proizvodi domaćeg brenda THORP su namenjeni za ličnu i hobi upotrebu. Odlikuje ih odličan odnos cene i kvaliteta. THORP proizvodi su pažljivo birani i selektovani kako bi pružili sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, program obuhvata finalne uređaje, rezervne delove, potrošni materijal i zaštitnu opremu.
50 din.
mb6347
+

Čapa startera za Alko CS 38 testeru je ključna komponenta koja omogućava brz i pouzdan start motora. Ova čapa je posebno dizajnirana za ovaj model testere i obezbeđuje lako pokretanje.

Kada želite da startujete testeru, povlačenjem čape startera pokrećete rotaciju motora. Ova rotacija omogućava da se motor zapali i počne sa radom. Pouzdan rad čape startera je od suštinskog značaja za održavanje optimalnih performansi vaše testere.

U slučaju habanja ili oštećenja čape startera, zamena je neophodna kako biste osigurali da vaša testera uvek bude spremna za rad. Novi čapa visokog kvaliteta će obezbediti brz i efikasan start motora, čime će se olakšati vaša radna zadatka.

Zamena čape startera za Alko CS 38 testeru je relativno jednostavan proces i može se obaviti uz osnovne alate. Važno je koristiti zamensku čapu koja je kompatibilna sa ovim modelom testere kako biste postigli najbolje rezultate.

Nabavite zamensku čapu startera za Alko CS 38 testeru kako biste osigurali da vaša testera uvek bude spremna za rad i da se startuje bez problema. Ova čapa će vam pomoći da zadržite visok nivo pouzdanosti vaše testere.

Kategorija proizvoda:
  • Startni mehanizam
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Thorp, Srbija

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU