Oštrač lanca motorne testere

630 din.
š6822
+

Predstavljamo vam naš prenosivi oštrač za lanac testere, ultimativni alat koji vam omogućava da naoštrite lanac vaše testere gde god da se nalazite! Ovaj brz, jednostavan i prenosiv način oštrenja testere obezbeđuje vam pouzdano i efikasno sečenje svaki put.

Oštrač je dizajniran sa ciljem praktičnosti. Lako se postavlja unutar nosača na testeri i čvrsto se fiksira na kraju vođice prilikom oštrenja. Oštračka kamena je napravljena da izdrži i najteže zadatke oštrenja, pružajući dugotrajne rezultate.

Sa jednostavnim dizajnom, ovaj oštrač je savršen kako za početnike tako i za iskusne korisnike. Samo otvorite alat za oštrenje lanca, postavite testeru na dve rupe na oštraču, zatim vratite brusni kamen u crni deo, i vratite alat za oštrenje lanca na mesto.

Ukoliko vaša testera ima samo jednu rupu, nema problema. Lako možete prilagoditi oštrač kako bi odgovarao tom tipu testere. Naš oštrač dolazi u živo žutoj boji i izrađen je od izdržljive plastike i metala, što ga čini otpornim na redovnu upotrebu i različite vremenske uslove. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i laganoj konstrukciji, oštrač je veoma prenosiv i idealan za korišćenje na otvorenom.

Sigurnost je na prvom mestu, i naš oštrač osigurava da vaše ruke budu zaštićene tokom oštrenja. Ne morate direktno dodirivati brusni kamen; jednostavno stegnite testeru, i ona će biti naoštrena za samo nekoliko sekundi. Unapređeni dizajn obezbeđuje brzo i jednostavno oštrenje lanca, omogućavajući vam da se fokusirate na efikasan i siguran rad.

Oštrač za lanac testere je kompatibilan sa testerama dužine 14, 16, 18 i 20 inča koje imaju dve rupe na spoljnom delu lanca. Podesivi drugi šraf omogućava prilagođavanje različitim razdaljinama vođice testere. Sa našim oštračem, postići ćete precizno i dosledno oštrenje za oštar i pouzdan lanac testere.

Bilo da ste profesionalac ili entuzijasta koji voli sam da obavlja poslove, naš prenosivi oštrač za lanac testere će biti vaš osnovni alat za održavanje oštrine i efikasnosti vašeg lanca testere. Nabavite vaš oštrač danas i obezbedite da vaša testera uvek bude spremna da se suoči sa svakim sečenjem bez problema.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina
Veličina i oblik turpije:
ravna
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop