Mazalica PVC sa metalnim vrhom

280 din.
tg1108001
+

Mazalica PVC sa metalnim vrhom je praktičan alat namenjen podmazivanju prenosnih elemenata uz upotrebu tovatne, litijumske ili grafitne masti. Ova mazalica je dizajnirana sa PVC kućištem koje pruža izdržljivost i trajnost, dok metalni vrh omogućava precizno i ciljano nanošenje masti na željena mesta.

Korišćenje mazalice PVC sa metalnim vrhom olakšava održavanje i podmazivanje vaših mehaničkih sistema. Bez obzira da li se radi o lancima, ležajevima, zglobovima ili drugim delovima koji zahtevaju redovno podmazivanje, ova mazalica će vam omogućiti efikasno nanošenje masti i produžiti radni vek tih elemenata.

Jednostavna upotreba mazalice PVC sa metalnim vrhom čini je prikladnom za svakodnevnu upotrebu. Samo aplicirajte mast na metalni vrh i pritisnite mazalicu na željeno podmazano područje. Zahvaljujući preciznom dizajnu, mast će biti tačno nanesena na ciljano mesto, smanjujući gubitak i prekomerno nanošenje masti.

Ukoliko vam je potrebna pouzdana mazalica za tovat, litijumsku ili grafitnu mast, mazalica PVC sa metalnim vrhom je odličan izbor. Posetite našu internet prodavnicu www.agromoto.rs i poručite svoju mazalicu danas. Obezbedićemo vam kvalitetan proizvod koji će vam pomoći u održavanju i optimalnom podmazivanju vaših prenosnih elemenata.

Kategorija proizvoda:
  • Alat
Materijal:
PVC
Proizvođač:
Kina

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI