Automatski saug Honda Peugeot 50cc 2T

940 din.
RA08046.1
+

Za veći broj ljubitelja malih skutera, ovo je esencijalni deo koji obezbeđuje bolje performanse, više snage i efikasniju vožnju. Naš elektronski saug je tu da bude vaš pouzdan partner na putovanjima kroz grad.

Jednostavna Instalacija

Nema potrebe za komplikovanim instalacijama. Ovaj elektronski saug se lako postavlja i brzo integriše sa vašim skuterom. Jednostavno ga instalirate i odmah osetite razliku u performansama.

Štedi Vaš Novac

Efikasna mešavina goriva i vazduha znači manju potrošnju goriva. To znači da ćete više kilometara preći sa jednim rezervoarom, štedeći tako svoj novac.

Univerzalna Kompatibilnost

Bez obzira na marku vašeg skutera, ovaj saug je tu da vam obezbedi vrhunske performanse. Radi izvanredno na modelima Peugeot, Honda i Kymco zapremine 50cc.

Nastavak Avanture

Vaš skuter će se zahvaliti na dodatnom ubrzanju i boljim brzinama na uzbrdicama. I ne samo to, već će vaša vožnja biti udobnija i tiša, što će vašu avanturu učiniti još uživljivijom.

Brzina Bez Trzaja

Precizna kontrola brzine je ključ. Nećete osećati trzaje ili oscilacije, samo konstantne obrtaje koji će vam pružiti besprekorno iskustvo vožnje.

Duži Vek Motora

Ugradnjom ovog sauga, produžavate vek trajanja vašeg motora. To znači da će vaš skuter biti spreman za mnoge kilometre u budućnosti.

Uzmite kontrolu nad svojom vožnjom i osigurajte da svaka vožnja bude ispunjena snagom i efikasnošću. Elektronski saug za 2T skutere je vaš ključ za bolju vožnju. Ne čekajte - postavite ga danas i krenite u vožnju punu uzbuđenja i performansi. Vaš skuter će vam biti zahvalan!

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • Honda
  • Kymco
  • Peugeot

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU