Guma usisnog grla karburatora Minarelli CPI Keeway 50cc 2T fi 24 mm

270 din.
WSCQ00315
+

Guma Usisnog Grla za 2T Kineske Skutere, Zapremine 50cc, Unutrašnjeg Prečnika 24mm

Osigurajte optimalan rad vašeg 2T kineskog skutera zapremine 50cc uz Gumu Usisnog Grla sa unutrašnjim prečnikom od 24mm. Ova visokokvalitetna guma pruža pouzdanu i efikasnu brtvu na usisnom grlu, obezbeđujući optimalan protok vazduha i goriva za besprekoran rad motora.

Izrađena od izdržljivog materijala, ova guma je otporna na habanje i pruža dug vek trajanja, čime smanjuje potrebu za redovnim održavanjem. Njen unutrašnji prečnik od 24mm čini je savršenim rešenjem za kineske skutere zapremine 50cc, osiguravajući savršeno prileganje i kompatibilnost.

Zamena gume usisnog grla je jednostavna i omogućava vozačima da održe performanse svog skutera na visokom nivou. Sa ovom gumom, obezbedite efikasan protok vazduha i goriva ka motoru, čime poboljšavate sveukupne performanse i održavate motor u optimalnom stanju.

Investirajte u Gumu Usisnog Grla i obezbedite vašem 2T kineskom skuteru besprekorno vozačko iskustvo. Nabavite je odmah i osigurajte da vaš skuter uvek pruža najbolje performanse na putu.

 
Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Kina
Skuteri:
  • CPI / Keeway / 2T 50cc
  • Minarelli 2T
  • Baotian
  • Peugeot
  • Sprint
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop