Benzinski motor Loncin G200F-A 6,5 KS fi 20 mm cilindrična

loncin rezervni delovi

22000 din.
G200F-A
+

Benzinski 4-taktni Loncin G200FA ugradni motor od 6.5 KS i 196 cm3 za različite primene - Snaga i Pouzdanost za Vaše Projekte

Kada je u pitanju potreba za pouzdanim i snažnim motorom za vaše motokultivatore, pumpe, agregate, karting, vibro ploče ili druge uređaje, Benzinski 4-taktni Loncin G200FA motor je idealno rešenje. Sa snagom od 6.5 konjskih snaga (4.8 kW) i zapreminom od 196 cm3, ovaj motor pruža izvanredne performanse i pouzdanost.

Ovaj Loncin motor je često odabrana zamena za Honda motore na MIO Standard Osijek motokultivatorima. Generalna popravka starih Honda motora G serije sve manje isplati, dok Loncin G200FA motor nudi ekonomičnu alternativu koja se lako montira na različite uređaje.

Jedna od ključnih prednosti ovog motora je njegova dostupnost i cena novih rezervnih delova, što omogućava dugogodišnju eksploataciju. Takođe, poseduje automatski alarm i blokadu niskog nivoa ulja, što štiti motor od oštećenja pri niskom nivou ulja.

Specifikacije ovog motora:

  • Proizvođač motora: LONCIN
  • Model: G200FA
  • Snaga: 6.5 konjskih snaga (4.8 kW)
  • Izlaz osovine: Cilindrični sa kajlom prečnika Ø 20 mm, dužina 53 mm
  • Namena: motokultivatori, pumpe za navodnjavanje, agregati za struju, vibro ploče, hobi karting, motori za mešalice

Ovaj Loncin motor je odgovarajuća zamena za Honda motore G serije. Naši klijenti su istakli izuzetno nisku potrošnju goriva kao dodatnu prednost ovog motora.

Investirajte u Benzinski 4-taktni Loncin G200FA motor i osigurajte da vaši uređaji uvek budu opremljeni pouzdanim i snažnim pogonskim sistemom. Snaga i efikasnost su na vašoj strani. Više informacija možete pronaći na web adresi proizvođača.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Loncin, Kina
Proizvođački serijski brojevi:
LMG200FA

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU