Bregasta osovina Lombardini LDA 520 530 Indija

5690 din.
tm68838
+

Bregasta osovina Lombardini LDA 520/530 - Ključ za Vaš Motor!

Ako tražite način da unapredite performanse i efikasnost svog motora Lombardini LDA 520/530, naša bregasta osovina je pravo rešenje za vas. Ovaj ključni deo motora igra vitalnu ulogu u regulisanju otvaranja i zatvaranja ventila, što utiče na sagorevanje goriva i performanse motora.

Pouzdanost i Kvalitet

Naša bregasta osovina je proizvedena uz visoke standarde kvaliteta kako biste mogli da se oslonite na njen rad. Napravljena je od izdržljivih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i pouzdanost u različitim uslovima rada.

Poboljšajte Performanse

Zamena bregaste osovine može značajno poboljšati performanse vašeg motora. Osetićete veću snagu, bolje ubrzanje i poboljšanu efikasnost sagorevanja goriva, što može rezultirati i boljom potrošnjom goriva.

Jednostavna Zamena

Zamena bregaste osovine nije komplikovan proces i može se izvesti uz osnovne alate. To je investicija koja će produžiti životni vek vašeg motora i osigurati njegovo optimalno funkcionisanje.

Naručite Svoju Bregastu Osovinu Danas

Neka vaš motor Lombardini LDA 520/530 radi kao nikada do sada uz pomoć naše visokokvalitetne bregaste osovine. Poboljšajte performanse i pouzdanost svog motora i uživajte u boljoj vožnji. Poručite svoju bregastu osovinu danas i osigurajte da vaš motor radi u savršenom stanju.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Čelik
Proizvođač:
Arrow, Indija

Ugrađuje se u motokultivatore

Lombardini motori:
  • 6LD 325 / LDA 520
  • 6LD 360 / LDA 530
  • 6LD 400

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU