Dihtunzi karburatora Honda GX 120 160 200

160 din.
W32-410
+

Dihtunzi za karburator Honda GX 120, GX 160 i GX 200 su set od 3 visokokvalitetna dihtunga koji se koriste za zaptivanje karburatora na ovim modelima motora. Ovi dihtunzi su posebno dizajnirani da obezbede hermetičko zatvaranje i spreče curenje goriva iz karburatora.

Izrađeni od izdržljivih materijala, ovi dihtunzi pružaju pouzdanost i dugotrajnost, čime se obezbeđuje optimalan rad vašeg motora. Montaža dihtunga je jednostavna i brza, što vam omogućava da lako zamenite stare dihtunge i obezbedite ispravno funkcionisanje vašeg karburatora.

Koristeći ove dihtunge, održavate vaš Honda GX motor u vrhunskom stanju i osiguravate da vaša mašina radi sa maksimalnom efikasnošću. Pobrinite se za pravilno zaptivanje karburatora kako biste sprečili probleme sa gorivom i osigurali siguran i pouzdan rad vašeg motora.

Set od 3 dihtunga za karburator Honda GX 120, GX 160 i GX 200 je odlična investicija u održavanje vašeg motora i produženje njegovog radnog veka. Sa ovim dihtungima, vaš Honda motor će ostati pouzdan partner u obavljanju svih vaših radnih zadataka.

Kategorija proizvoda:
  • Dihtung / Semering
  • Karburator i usis
Materijal:
Klingerit
Proizvođač:
Willtek, Tajvan

Ugrađuje se u motokultivatore

Honda motori:
  • Honda GX120
  • Honda GX160
  • Honda GX200

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU