Karburator IMT 506 Bing model komplet

3330 din.
tm67335 - tm87280 - tm87281 - tm88531
+

Kompletan set za zamenu ČEHOSLOVAČKOG IKOV karburatora koji se koristio u starijim serijama motokultivatora IMT-506 / IMT-504 i Agria.

Ovaj set uključuje sve potrebne komponente za obnovu karburatora i povratak optimalnog rada vašeg motokultivatora.

U setu se nalazi visokokvalitetni karburator BING kineske proizvodnje, koji je idealna zamena za originalni ČEHOSLOVAČKI IKOV karburator. Ovaj karburator je precizno izrađen i garantuje pouzdanost i optimalno performanse motokultivatora.

Takođe, u setu se nalaze i gumice karburatora - uža i šira guma. Ove gumice su ključne za pravilno zaptivanje karburatora i sprečavanje curenja vazduha, odnosno mešavine vazduha i goriva. Visokokvalitetni materijali od kojih su napravljene obezbeđuju dugotrajnost i otpornost na habanje.

Set takođe sadrži i uvodnik, odnosno grlo karburatora. Ova komponenta omogućava pravilan protok goriva i vazduha ka motoru, obezbeđujući optimalno sagorevanje i rad motokultivatora.

Ovaj kompletan set za zamenu ČEHOSLOVAČKOG IKOV karburatora je idealan izbor za sve vlasnike motokultivatora IMT-506 / IMT-504 i Agria koji žele obnoviti i unaprediti rad svog motokultivatora. Pružamo vam visokokvalitetne zamenske delove koji garantuju optimalne performanse i dugotrajnost.

Nabavite ovaj set i povratite snagu i efikasnost svog motokultivatora.

Izgled starog modela karburatora IKOV, kojeg zamenjuje komplet u ponudi

ikov karburator slika1
ikov karburator slika2
ikov karburator na motokultivatoru imt 506
Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina

Ugrađuje se u motokultivatore

IMT motokultivatori:
  • IMT 504
  • IMT 506

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU