Motorno ulje Briggs & Stratton SAE30 0,6L

690 din.
BS-4T / 100005E
+

Mineralno motorno ulje je namenjeno podmazivanju malih vazduhom hlađenih benzinskih motora koji se koriste u različitim uređajima kao što su kosačice, motokultivatori, traktori, kompresori, generatori i slični. Ovo ulje je kompatibilno sa različitim proizvođačima motora kao što su Briggs & Stratton, Kubota, Honda, Tecumseh, Kawasaki, Kohler, kineski OHV motori i drugi.

Glavne prednosti korišćenja ovog motornog ulja su smanjenje habanja i produženje životnog veka motora. Obezbeđuje pouzdanu zaštitu čak i u teškim uslovima rada i eksploatacije. Takođe, ovo ulje efikasno uklanja štetne naslage sa vitalnih delova motora, pružajući im optimalnu zaštitu od rđe i korozije.

Preporučeni interval zamene motornog ulja varira od 1 do 3 puta godišnje, u zavisnosti od intenziteta rada motora. Redovna zamena ulja obezbeđuje da motor ostane čist, optimalno podmazan i da ima produžen vek trajanja.

Ukratko, mineralno motorno ulje za podmazivanje malih vazduhom hlađenih benzinskih motora pruža pouzdanu zaštitu, smanjuje habanje i produžava životni vek motora. Preporučuje se za različite proizvođače motora i obezbeđuje zaštitu čak i pri teškim uslovima rada. Redovna zamena ulja održava motor čistim i optimalno podmazanim.

Proizvođač:
Briggs & Stratton, USA
Viskozitet ulja:
SAE 30

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU