Motor ugradni za kosilice Thorp DV170L 4,5 KS

15090 din.
DV170L
+

Ugradni motor Thorp DV170L OHV predstavlja snažan i pouzdan pogonski sistem za freze i kosilice. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog motora:

Tehničke Karakteristike:

  1. Snaga: Sa impresivnom snagom od 4,5 konjskih snaga, ovaj motor pruža dovoljno snage za efikasno obavljanje različitih radnih zadataka, uključujući košenje i obradu zemlje.

  2. Zapremina: Zapremina od 173cc osigurava snažan rad motora, čime se omogućava lakše savladavanje zahtevnih terena.

  3. Radilica: Radilica motora ima prečnik od 22,2 mm i dužinu od 80 mm, što doprinosi stabilnosti i trajnosti motora tokom rada.

  4. OHV Tehnologija: Opremljen sa Overhead Valve (OHV) tehnologijom, ovaj motor obezbeđuje efikasno sagorevanje goriva, poboljšavajući performanse i smanjujući emisiju štetnih gasova.

  5. Višestruka Namena: Pogodan je za ugradnju na freze i kosilice, čime zadovoljava potrebe različitih poljoprivrednih i baštenskih radova.

  6. Robustnost: Thorp DV170L OHV motor je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što ga čini otpornim na habanje i dugotrajnim. Ova robustnost obezbeđuje dug radni vek motora.

Ovaj ugradni motor je dizajniran da pruži snažne performanse u poljoprivredi i održavanju okoline. Sa Thorp DV170L OHV motorom, imate pouzdanog partnera za različite zadatke u vašem dvorištu ili na polju.

Deklarisana snaga:
4,5 KS
Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Proizvođač:
Thorp, Srbija

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI