Motor ugradni za kosilice dvotaktni 1E58FL 121,5 cm³ 3,5KS 22x70mm

18720 din.
KM1E58FL
+

Ugradni dvotaktni motor koji se koristi za freze i kosilice je malih dimenzija, lagan, ali sa izuzetnom izlaznom snagom u skladu sa svojim gabaritima. Ovaj motor je idealan kao zamena za stare Tomos motore na Panonia kosilicama i Batuje frezama, kao i za kosilice koje zahtevaju rad na neravnom i kosom terenu.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog motora:

  1. Snaga: Motor ima snagu od 3,5 KS, što mu omogućava da efikasno pokreće freze i kosilice i obavlja poslove košenja ili obrade zemlje.

  2. Zapremina: Motor ima zapreminu od 121,5 cm³, što je optimalna veličina za postizanje željene snage i performansi.

  3. Radilica: Prečnik radilice je 22 mm, a dužina radilice je 70 mm. Ove dimenzije omogućavaju stabilno i precizno kretanje radilice, što je ključno za pouzdan rad motora.

  4. Mešavina goriva: Motor koristi mešavinu 2-taktnog ulja i benzina u razmeri 1:50. To znači da se za svakih 50 litara benzina dodaje 1 litra 2-taktnog ulja. Ova mešavina obezbeđuje pravilno podmazivanje motora i optimalno sagorevanje goriva.

  5. Masa: Motor ima masu od 9,5 kg, što ga čini lakim za rukovanje i prenos. Ova lakoća omogućava lakše manevrisanje frezama i kosilicama tokom rada.

Važno je pratiti uputstva proizvođača prilikom upotrebe, održavanja i servisiranja ovog motora kako bi se osigurala sigurna i dugotrajna upotreba. Pravilna upotreba i održavanje motora obezbeđuju njegovu optimalnu performansu i produžavaju njegov životni vek.

Deklarisana snaga:
3,5 KS
Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Aluminijum
Proizvođač:
Kina
Proizvođački serijski brojevi:
KM1E58FL

POMOĆ PRI KUPOVINI POMOĆ PRI KUPOVINI