Spoljna guma za traktor kosačice 15x600-6 Tubeless

3850 din.
SP15X600-6
+

Spoljna guma za traktor kosačice, dimenzija 15x600-6 (4 PLY) Tubeless, predstavlja ključnu komponentu koja omogućava traktoru da efikasno pokreće kosilicu i upravlja terenom. Evo nekoliko važnih informacija o ovoj gumi:

  1. Dimenzije: Guma je dimenzionirana kao 15x600-6, što označava prečnik, širinu i prečnik felne. Ova specifična dimenzija je optimalna za traktore kosačice i pruža odgovarajuću trakciju i stabilnost tokom rada.

  2. Konstrukcija: Sa 4 PLY konstrukcijom, ova guma je izdržljiva i otporna na habanje. Tubeless dizajn omogućava montažu i upotrebu bez unutrašnje gume (inner tube), smanjujući mogućnost probijanja i održavajući pritisak u gumama.

  3. Nosivost: Rejting nosivosti od 4 PLY ukazuje na to da je guma izrađena od četiri sloja gume, što obezbeđuje dovoljnu čvrstoću i podršku čak i pri radu na neravnim terenima ili uz teže radne uslove.

  4. Univerzalna Kompatibilnost: Ova guma je pogodna za upotrebu na različitim modelima traktora kosačica. Njena univerzalna kompatibilnost omogućava vlasnicima traktora da je koriste kao zamenski deo ili kao nadogradnju za postojeće gume.

  5. Izdržljivost i Sigurnost: Guma je napravljena od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i dugotrajnost. Njen tubeless dizajn smanjuje rizik od probijanja i održava stabilan pritisak u gumama, što doprinosi sigurnom i efikasnom radu.

Spoljna guma dimenzija 15x600-6 (4 PLY) Tubeless je ključna komponenta za traktore kosačice, pružajući izdržljivost, pouzdanost i efikasnost tokom korišćenja na različitim terenima. Uz svoje karakteristike, ova guma omogućava traktoru da efikasno izvršava zadatke košenja sa minimalnim održavanjem.

Kategorija proizvoda:
  • Guma spoljašnja
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop