Cilindar Tomos UMO 08 fi 48 mm bez klipa

2990 din.
tm87151
+

Cilindar Tomos UMO 08 fi 48 mm bez klipa predstavlja vrhunski deo motora koji pruža izuzetne performanse i pouzdanost. Ovaj cilindar je dizajniran da bude izdržljiv i otporan na habanje, omogućavajući dugotrajan rad motora u različitim uslovima.

Sa svojim optimizovanim dizajnom, cilindar Tomos UMO 08 fi 48 mm obezbeđuje smanjeno trenje za efikasniji rad motora. Njegove male tolerancije doprinose boljim performansama, dok efikasno odvodi toplotu, sprečavajući pregrevanje motora.

Ovaj cilindar je idealan za one koji žele poboljšati performanse svog motora. Pruža visoku kompresiju, koja rezultira snažnijim i glatkim radom motora. Važno je napomenuti da je redovno održavanje ključno za optimalnu funkcionalnost cilindra i produžetak njegovog veka trajanja.

Cilindar Tomos UMO 08 fi 48 mm bez klipa je izbor koji će zadovoljiti potrebe svih ljubitelja motora. Svojom pouzdanošću, izdržljivošću i impresivnim performansama, ovaj cilindar će unaprediti performanse vašeg motora i pružiti vam nezaboravno iskustvo vožnje.

Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Gus
Proizvođač:
Srbija

Ugrađuje se u motokultivatore

MIO Standard modeli:
  • MIO Standard 300 / 350

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU