Bimetal kosilice LC 1P65FE-2

loncin rezervni delovi

750 din.
tg171470012
+

Sigurnosni bimetalni prekidač za Loncin motor LC1P65FE-2 - Za Bezbednost i Pouzdanost na Vašoj Kosilici

Kada je reč o održavanju sigurnosti i pouzdanosti vaše kosilice, nema kompromisa. Sigurnosni bimetalni prekidač za Loncin motor LC1P65FE-2 je neophodan dodatak koji će vam pomoći da obezbedite bezbedan rad i dugotrajnost vaše kosilice.

Ovaj prekidač je posebno dizajniran da radi sa Loncin motorom LC1P65FE-2, obezbeđujući zaustavljanje motora u slučaju pregrevanja ili drugih sigurnosnih problema. To znači da kada temperatura motora dostigne kritičan nivo ili se pojavi bilo koji drugi problem koji bi mogao ugroziti sigurnost ili funkcionalnost kosilice, ovaj prekidač će automatski prekinuti rad motora, sprečavajući potencijalne probleme.

Koristi ovog sigurnosnog prekidača su višestruke. Prvo, čuva motor od pregrevanja, produžavajući njegov životni vek i smanjujući potrebu za skupim popravkama. Drugo, obezbeđuje bezbednost korisnika i okoline, sprečavajući potencijalno opasne situacije. Treće, čini vašu kosilicu pouzdanom i dugotrajnom.

Ugradnja ovog sigurnosnog bimetalnog prekidača je jednostavna i brza, a koristi su mnogobrojne. Investirajte u sigurnost i pouzdanost vaše kosilice sa Sigurnosnim bimetalnim prekidačem za Loncin motor LC1P65FE-2 i uživajte u bezbrižnom kosenju vaše trave.

Kategorija proizvoda:
  • Elektroinstalacija
Model OHV motora kosilice:
  • 1P65F
Proizvođač:
Loncin, Kina

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU