Filter vazduha MTD Honda GXV 140 160 146x89x25 mm

350 din.
10098mbn/TH-294
+

Filter vazduha za MTD Honda GXV 140, 160 je ključni deo sistema za filtriranje vazduha motora, čime se obezbeđuje čist i dovoljno bogat vazduh za sagorevanje goriva. Evo ključnih informacija o ovom filteru:

  1. Primenljivost: Filter je specifično dizajniran za motore MTD sa Honda GXV 140 i GXV 160. Kompatibilan je sa određenim modelima i obezbeđuje pravilan protok vazduha u motor, čime se održava optimalna efikasnost sagorevanja.

  2. Dimenzije: Dimenzije filtera su 146x89x25 mm. Ove dimenzije su pažljivo odabrane kako bi se filter savršeno uklopio u vazdušni sistem motora, obezbeđujući pravilno filtriranje vazduha.

  3. Kvalitetni Materijali: Filter vazduha je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji pružaju efikasno zadržavanje čestica prašine i nečistoća. Kvalitet materijala obezbeđuje dugotrajan rad filtera i smanjuje potrebu za čestom zamjenom.

  4. Održavanje: Redovno čišćenje ili zamena filtera vazduha deo je rutinskog održavanja motora. Očuvavanjem čistog i efikasnog filtera, obezbeđujete pravilan rad motora i produžavate životni vek motora.

  5. Ugradnja: Zamena ili postavljanje ovog filtera je jednostavno, a uputstva za ugradnju mogu biti dostupna u pratećim dokumentima ili priručniku za korisnike.

Ovaj filter vazduha igra ključnu ulogu u održavanju kvaliteta vazduha koji ulazi u motor, čime se čuva performanse motora i produžava njegov radni vek.

Kategorija proizvoda:
  • Filter vazduha
Proizvođač:
Thorp, Srbija
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop