Čep ulja za kosilice Honda GCV 135 160 sa meračem

260 din.
49-1410
+

Čep Ulja sa Meračem za Honda GCV 135 i GCV 160

Očuvanje tačnog nivoa ulja u vašoj kosilici sa motorom Honda GCV 135 ili GCV 160 ključno je za očuvanje njenih performansi i produženje veka trajanja. Čep ulja sa ugrađenim meračem omogućava precizno merenje nivoa ulja i sigurno zatvaranje rezervoara ulja.

Prednosti Čepa Ulja sa Meračem:

  • Savršena Kompatibilnost: Ovaj čep sa meračem je specifično dizajniran za modele Honda GCV 135 i GCV 160 motora i savršeno se uklapa kako bi sigurno zatvorio rezervoar ulja.

  • Precizno Merenje Nivoa Ulja: Ugrađeni merač omogućava tačno merenje nivoa ulja, čime se osigurava da motor uvek ima odgovarajuću količinu ulja za optimalan rad.

  • Očuvanje Motora: Pravilno održavanje nivoa ulja je ključno za produženje veka trajanja motora i očuvanje njegovih performansi.

  • Sigurno Zatvaranje Rezervoara Ulja: Čep sa meračem se sigurno zatvara kako bi se sprečilo curenje ulja i očuvala sigurnost tokom rada.

Zamenom ovog čepa ulja sa meračem za Honda GCV 135 i GCV 160 motore, obezbedićete da vaša kosilica uvek ima pravilnu količinu ulja za siguran i efikasan rad, čime ćete očuvati njene performanse i produžiti vek trajanja.

Kategorija proizvoda:
  • Podmazivanje
Materijal:
PVC
Proizvođač:
MTB, Kina
 
Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća i pitanja, želite da nam pošaljete fotografije uzoraka delova, pišite nam putem VIBER-a ili WhatsAPP-a na broj
061/25-25-444
 
ili putem Facebook Messenger-a: @agromotoshop