Pumpica goriva Briggs & Stratton 3,5 do 4 KS Sprint Quattro Classic

150 din.
93271 / 003447
+

Zamena pumpice za Briggs & Stratton motore je važan korak u održavanju karburatora i obezbeđivanju pravilnog dotoka goriva. Ova pumpica je posebno dizajnirana za PVC karburatore i namenjena je za upotrebu sa motorima Sprint, Classic i Quattro.

Komplet zamene pumpice obično uključuje gumicu i plastični prsten. Gumica je odgovorna za pravilan protok goriva, dok plastični prsten obezbeđuje sigurno i čvrsto prijanjanje. Oba dela su bitna za pravilno funkcionisanje karburatora i obezbeđivanje optimalnih performansi motora.

Pri zameni pumpice, važno je pratiti uputstva proizvođača i pažljivo instalirati nove delove. Pravilna zamena pumpice može poboljšati rad karburatora, olakšati pokretanje motora i obezbediti pouzdane performanse tokom rada.

Kataloški broj 694394 se obično koristi za identifikaciju i nabavku pravilne pumpice za zamenu. Preporučuje se da koristite originalne delove ili delove koji su kompatibilni sa vašim specifičnim modelom motora kako biste osigurali pravilan rad i kompatibilnost.

Redovna zamena pumpice u skladu sa preporukama proizvođača može pomoći u održavanju karburatora i produžiti radni vek motora. Ako niste sigurni u postupak zamene ili imate dodatna pitanja, preporučuje se da se konsultujete sa stručnjakom ili servisom koji se bave Briggs & Stratton motorima.

Kategorija proizvoda:
  • Karburator i usis
Materijal:
Guma
Proizvođač:
Kina
Proizvođački serijski brojevi:
694394 494408

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU