Poručivanje možete načiniti putem sajta, viber porukom ili redovnim pozivom. Isporuka 2 do 4 radna dana.
060/0230-047
069/1230-450 ; 060/0230-440

Isporuka i plaćanje

  • Pouzećem - gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja paketa sa naručenim proizvodima. U tom slučaju se plaćaju troškovi isporuke sa cenom otkupa paketa. Ovaj vid plaćanja je predviđen za poslovanje sa fizičkim licima. Rok isporuke 2-4 radna dana. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Troškovi isporuke iznose 330 dinara i naznačeni su na računu koji se isporučuje zajedno sa robom.
  • Virmanski - avansno plaćanje predviđeno za poslovanje sa pravnim subjektima. Nakon izvršene porudžbine dobijate porudžbenicu - spisak porucenih delova sa informacijama koje ste ostavili. Putem e-maila tada dobijate zvanični predračun na osnovu kojeg se vrši plaćanje. Nakon izvršene uplate, paket sa poručenim proizvodima se šalje. Rok isporuke 1-3 radna dana. Troškovi isporuke idu na teret primaoca osim ukoliko nije drugačije ugovoreno. Troškovi isporuke su jasno naznačeni na adresnici kurirske službe. Očekivane troškove isporuke možete videti na sajtu BEX kurirske službe www.bex.rs/cenovnikusluga.php
  • NAPOMENA - Plaćanje i izdavanje Gotovinskih računa za pravna lica za sve porudžbine koje se šalju putem kurirskih službi, nije moguće iz sigurnosnih razloga. Moguće je isključivo virmanski, avansno. Za lično preuzimanje robe u našem maloprodajnom lokalu, izdavanje gotovinskih računa je moguće.