Cilindar ATV 110cc fi 52,4x13 mm sa klipom Turska

3690 din.
tm90635
+

Cilindar za ATV 110cc (Prečnik 52,4 mm, Visina 13 mm) sa Klipom – Turska Proizvodnja

Cilindar za ATV 110cc, proizveden u Turskoj, sa prečnikom od 52,4 mm i visinom od 13 mm, predstavlja ključnu komponentu vašeg četvorotočkaša. Ovaj komplet obezbeđuje motoru vašeg ATV-a potrebne performanse i snagu za vožnju u različitim terenskim uslovima.

Cilindar je izrađen od visokokvalitetnih materijala i poseduje precizan dizajn koji garantuje optimalne performanse motora. Klip, koji se savršeno uklapa u cilindar, obezbeđuje pouzdano zaptivanje komore za sagorevanje, što omogućava efikasan rad motora.

Zamena cilindra sa klipom može biti neophodna ukoliko primetite smanjenje kompresije motora ili gubitak snage. Montaža ovog zamenskog cilindra je jednostavna i omogućava brzo vraćanje snage i performansi vašeg ATV-a.

Nabavite ovaj kvalitetan zamenski cilindar sa klipom proizveden u Turskoj kako biste osigurali da vaš ATV bude spreman za sve avanture i terenske izazove. Sa ovim kompletom, možete biti sigurni da ćete imati pouzdan i snažan motor, proizveden uz visoke standarde turske preciznosti i kvaliteta.

ATV:
  • ATV 110cc
Kategorija proizvoda:
  • Motorna grupa
Materijal:
Gus
Proizvođač:
Turska

POMOĆ PRI NARUČIVANJU POMOĆ PRI NARUČIVANJU